Nacht van de Vluchteling – 20/21 juni

92% Donated/€72 To Go

Beste lezer,

Stichting Unito loopt mee voor de vluchtelingen wereldwijd.

Kunt U inbeelden om uw huis, vertrouwde omgeving, familie en vrienden te moeten achter laten? Voor de veiligheid van u familie met de hoop om uw kinderen een beter toekomst te bieden? Is dit wegens oorlog of economische omstandigheden, in de barre omstandigheden zult ook U in staat zijn de weg op te gaan.

Wij geloven erin dat we samen sterker staan. Alle klein beetjes helpen en daarmee willen wij ons steentje bijdragen door mee te doen aan de Nacht van de Vluchteling met de 40km route van Rotterdam naar Den Haag.

Onder de motto des te meer zielen, des te meer vreugde vragen wij U om mee te lopen. De vluchteling reist soms 1000den kilometers te voet. Daar is de 40 km toch niets bij…?

Wilt U liever ons sponseren om onze doel te bereiken dan kan dat via https://www.nachtvandevluchteling.nl/team/stichting-unito/doneren

Namens alle wandelaars bij Stichting Unito: Hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,

Azer