Nacht van de Vluchteling afgelast

Vol enthousiasme hebben we ons ingeschreven voor de Nacht van de Vluchteling op 20 naar 21 juni. In deze nacht zouden de leden en vrijwilligers van Stichting Unito een wandeling maken om voor de vluchtelingen wereldwijd een route van 40 km af te leggen tussen Rotterdam en Den Haag.

Helaas moeten we mededelen dat stichting Vluchteling, de organisator heeft besloten om de Nacht van de Vluchteling van 20-21 juni a.s. niet door te laten gaan vanwege het coronavirus. Hierdoor is het evenement dit jaar van de kalender geschrapt.

Stichting Unito heeft hierna onmiddellijk contact opgezocht met de organisatie om het e.e.a. te bespreken omtrent een nieuwe datum en de inzamelingen.

De organisatie achter de Nacht van de Vluchteling is keihard bezig een digitaal alternatief te ontwikkelen. Het uitgangspunt blijft om aandacht te vragen voor vluchtelingen waar ook ter wereld. In de komende weken zal de organisatie meer details geven over de invulling van deze digitale editie.

Uiteraard blijven wij als Stichting Unito ons steentje bij dragen en zullen we bij de volgende Nacht van de Vluchteling aanwezig zijn.