Help de slachtoffers aardbeving – Turkije

Stichting_Unito_aardbeving_Turkije1
Donatiedoel voor dit project is €15.000
100% Gedoneerd/€0 Nog te doneren
Doneer nu

De recente aardbeving in Turkije heeft een verwoestende impact gehad op de getroffen gemeenschappen waar meer dan 44000 mensen zijn omgekomen. Als reactie op deze tragische gebeurtenis is er naast internationale hulpoperaties op gang gekomen om de slachtoffers te ondersteunen en hun basisbehoeften te vervullen.

Een cruciaal onderdeel van de hulpverlening is de distributie van voedsel en medicatie aan de getroffenen geweest. In samenwerking met lokale hulporganisaties hebben we samen ervoor kunnen zorgen dat de slachtoffers voedzame maaltijden en medische zorg hebben ontvangen.

Een ander belangrijk aspect van onze hulpverlening is de tijdelijke huisvesting voor degenen wier huizen zijn verwoest. Prefab huizen zijn er geïnstalleerd om onderdak te bieden aan de daklozen. Deze huizen zijn stevig en veilig, en ze bieden een zekere mate van comfort en privacy aan degenen die alles zijn kwijtgeraakt.

<< UNITO Prefab housing Turkiye >>

Terwijl de wederopbouw van de getroffen gebieden een langdurig proces zal zijn, biedt de onmiddellijke hulp met voedsel, medicatie en prefab huizen hoop en comfort aan degenen die in deze moeilijke tijden getroffen zijn door de aardbeving in Turkije. Het benadrukt ook de kracht van internationale solidariteit in tijden van crisis.

Voor recente ontwikkelingen volg ons ook op insta pagina stichingunito