UNITO doet mee met #NvdV22

Donatiedoel voor dit project is €1.000
78% Gedoneerd/€213 Nog te doneren
Doneer nu

Update Juni 2022:
Voor de derde keer hebben collega Linda Both en ondertekende, dit jaar versterkt door Emel Altay en Roland Louws, de 40 km op route Rotterdam voor de “nacht van de vluchteling” volbracht.

Samen met 4000 anderen hebben we 1.16 miljoen euro opgehaald voor noodhulp.

Hoewel we zaterdag prachtig weer hadden, koelde het in de nacht aardig af en het begon zelfs in de ochtend uren ook goed te regenen. Dankzij weeronline konden wij ons hierop voorbereiden. Met verschillende lagen kleding waren we goed beschermd tegen de kou en met waterafstotend kleding hebben wij niet veel te klagen gehad.

Miljoenen mensen die wereldwijd op de vlucht zijn voor oorlog en geweld hebben helaas deze luxe niet. Via deze route blijven we aandacht vragen voor de vluchteling waarvan de tocht er na 40 km vaak nog lang niet op zit.

Help mee en doneer https://lnkd.in/eiBiP9xA

A. Aydin

April 2022:
Ook dit jaar lopen wij – nu in een groter groep met vrienden samen – mee voor de vluchtelingen wereldwijd.

Deze staat gepland op de nacht van 18 naar 19 juni.

Wij geloven erin dat we samen sterker staan en vragen U ons ook dit jaar te sponseren. Tenslotte alle klein beetjes helpen en door mee te willen doen aan de #NvdV22 willen wij ons steentje bijdragen aan de vluchtelingen wereldwijd.

Vindt U het belangrijk om de thematiek te belichten en draagt U de vluchteling een warm hart toe, sponser ons via https://www.nachtvandevluchteling.nl/team/unito-2 of klink op doneer.